Bouwen met een missie

Bouwen met een missie

ASK Romein Bouw realiseerde voor SEGRO een innovatief en met BREEAM Outstanding ★★★★★ gecertificeerd distributiecentrum van 43.500 vierkante meter op industrieterrein De Blakt in Venray (NL). Het nieuwe DC met warehouse, mezzaninevloeren en kantoren is gelegen op één van Europa’s logistieke hotspots.

“De bouw moest volgens een strakke planning worden uitgevoerd, maar ook daar draaien wij onze hand niet voor om”, zegt Marcel Michielsen, Algemeen Directeur van ASK Romein Bouw in vakblad Stedenbouw.

“Bij dit project stonden groen, duurzaamheid en innovatie centraal”, vertelt Tom Kropf, Commercieel Directeur ASK Romein Bouw. “Hiermee wordt een belangrijke bijdrage geleverd aan de reductie van CO2-uitstoot, het beperken van de energiekosten van de huurder en het welzijn van de eindgebruikers.”

Wij maken onze missie waar dankzij dergelijke projecten: “ASK Romein wil een meerwaarde creëren door verantwoord mee te bouwen aan de leefomgeving van morgen”.

Meer lezen? Het volledige artikel vind je hier.


TERUG


blank
blank

MEER NIEUWS

#Throwback

15-07-2022 | #Throwback

Voor sommigen is de vakantie al begonnen, voor anderen is ze al in zicht… één ding is zeker: we heb…

Op pensioen!

12-07-2022 | Op pensioen!

Willem Buitendijk, constructiebankmedewerker bij ASK Romein Staalbouw, vierde deze mijlpaal met enkele collega’s. …

Vacation mode: ON! 😎

08-07-2022 | Vacation mode: ON! 😎

In deze woelige tijden met prijsstijgingen en onzekere levertermijnen, mogen we trots zijn dat ASK Romein een standvasti…